петък, 23 февруари 2024 г.

Първо място за СУ"Железник" в междуградския куиз "Обединени срещу дрогата"

 









Днес се навършват 119 години от създаването на "Ротари клуб".По този повод и по проект "Превенция на наркотични вещества" в Стара Загора се проведе междуучилищен куиз. Гости на събитието бяха д-р Иван Добринов - завеждащ на отделението по зависимости в гр. Раднево, Стефка Стоева - главен секретар на РЗИ Стара Загора, Андрей Николов - председател на "Пейнтбол, регион Ямбол", Илко Бояджиев - представител на "Общност в помощ на зависимите" - гр. Габрово, много ученици, учители, педагогически съветници.

Участниците бяха разделени в отбори по двама души и трябваше да отговорят на 15 нелеки въпроса. Оспорвана бе борбата между 12 отбора от гр. Стара Загора. С равен брой точки първото място завоюваха отборите на СУ"Железник" и на ГПЧЕ"Ромен Ролан". Наши представители бяха Денис Иванов и Стилян Петков от 9.А клас. Техният класен ръководител и съучениците им ги подкрепяха в публиката и заедно споделиха вкусната награда.
Водещ на събитието бе известният актьор, певец и водещ Деян Славчев - ДЕО, който е бивш наркозависим, успял да пребори зависимостта.
Честито на нашите момчета! Представиха се достойно!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.