понеделник, 26 декември 2022 г.

Коледен концерт на СУ"Железник"

 










В последния учебен ден за тази година в СУ"Железник" учители, ученици, гости и родители споделиха празнично настроение и много усмивки.
На Коледния концерт г-жа Петя Лазарова, директор на училището, връчи вкусни награди и грамоти на всички участници в конкурса за най-красива украса на класна стая. Не по една, а по цели три торти получиха първенците в различните категории.
Някъде в небето грейна истинска звезда с името "Железник", подарена на училището от г-жа Недялка Станчева, бивш учител в СУ"Железник".
Г-жа Лазарова прочете милото писмо, което ни изпратиха жителите на с. Каравелово, които зарадвахме с благотворителната си кампания.
В концерта взеха участие водещите Симона, Моника, Деси от 11.А клас, Петя Пенчева от 7 клас, вокална група "Дъга" с ръководител г-жа Йоана Дечева, мажоретен състав "Железник" с ръководител г-жа Гергана Атанасова, Кристияна от 5. клас, малките миньони от 1 Б. клас и най-малките сладури от ДГ"Звездица", група"Дъга" - с учители г-жа Бистра Желева, г-жа Надежда Иванова и хореографите от ансамбъл "Настроение" Красимир Георгиев и Ира Станчева.
Всички класове взеха участие в традиционния Коледен базар на СУ"Железник". Много лакомства, играчки, украшения и подаръци бяха изработили учители, деца и родители, за да зарадват своите гости и близки.
За всички работиха и три ателиета - "Празнична прическа", "Коледен грим" и "Бързи, смели сръчни".
Весели празници на всички!





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.