вторник, 8 ноември 2022 г.

Ден на отворените врати за учениците, които се обучават по превантивната програма „Детско полицейско управление“ при СУ"Железник"










 На 7-ми ноември в старозагорските Първо РУ и Второ РУ за учениците, които се обучават по превантивната програма „Детско полицейско управление“, бе организиран ден на отворените врати. Полицейските служители, които работят по програмата, показаха на децата Оперативните дежурни части и помещенията за задържане в районните управления, както и полицейски автомобили и мотоциклети, и служебни кучета. Учениците се запознаха с дейността на полицейските служители.

За поредна година нашите малки полицаи имаха удоволствието да разгледат отблизо фитнеса, стрелбището, залата за разпознаване, килиите за задържани граждани, полицейските автомобили и мотоциклети, стаята на дежурните полицаи и, разбира се, да се запознаят с обучените кучета.
С изключителен интерес учениците наблюдаваха спецификата на работата на полицаите, която не е лесна и е много отговорна. Оказа се, че не е и никак лесно да носиш бронежилетка и каска
🙂
За пореден път всички бяхме посрещнати топло от инспектори Стефка Желева, Хайрие Стоянова и Атанас Ботев. Благодарим ви!
Честит празник! И до нови срещи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.