понеделник, 20 юни 2022 г.

ПЪРВО МЯСТО за СУ “Железник“ в конкурса за макет на EVN – България по проект „Часът на Иви и Енчо“ на тема “Къща на бъдещето“!

 


Учениците от 4.Б клас на СУ“Железник“ с кл. р-л г-жа Живка Кисьовска спечелиха престижното първо място в конкурса на EVN – България! Победата донесе много емоции, усмивки и радост в детските очи, златни медали, както и парична награда в размер на 10 000 лева за СУ “Железник“!






Целият клас изработи прекрасна, многофамилна, четириетажна къща на бъдещето. Използваха рециклирани и екологични материали, за да построят мечтания дом.
Децата бяха наградени от организаторите EVN с невероятно преживяване – екскурзия до град Пловдив. Първо посетиха Епископска базилика на Филипопол. Това е музей сякаш от бъдещето, модерен, с интерактивни забавления, с уникална архитектура и стъклени подове. Малките сладури най-много се забавляваха в къта с интерактивни предизвикателства, в който влязоха в ролята на археолози, изследователи и историци.
Забавлението продължи в Детски център на МОЛ Плаза, гр. Пловдив. Именно там бяха тържествено наградени децата и техният учител Живка Кисьовска. Учениците представиха своите макети, после похапнаха вкусно на тържествения обяд, организиран специално за тях, забавляваха се в детска дискотека.






Част от наградата, най-забавната част, бе щурото забавление с аниматорите на Тон Бонбон на територията на Детския център в МОЛ-а. Игрите започнаха с „До върха” – една от най-високите изкуствени стени за катерене на Балканите и Европа. Luna Park бе сбъдната мечта на всички деца с безброй атракции – спининг колички, мини боулинг, билярд, блъскащи колички, трамплини с фоум басейн, джаги, страхотни електронни и аркадни игри.
Специални благодарности на г-жа Ваня Ризова от отдел “Комуникации“ към EVN за перфектната организация на целия празничен ден!
Най-показателни бяха думите на децата в края на този вълшебен ден: “Това е най-щастливият ден в моя живот!“. Честито на децата и на г-жа Кисьовска, честито, СУ „Железник”! Пожелаваме много нови успехи!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.