понеделник, 14 февруари 2022 г.

Честит празник!

 







Честит празник!
А кой точно ли? Който вие си изберете!
Въпреки че учениците от Ученически съвет на СУ"Железник" учиха онлайн и бяха във ваканция, те успяха да подготвят 120 картички не само за учителите, но и за целия колектив на училището. Рано сутринта зарадваха всички и внесоха празнично настроение по коридорите и стаите на училището.
Благодарим на г-жа Кремена Борисова, която ни помогна в изработката и на даде страхотни идеи за картичките!
В час на класа научиха за традициите, които битуват в България и се свързват със зарязването на лозите и пожеланията за берекет и плодородие. А съвсем по детски се поздравиха за празника на влюбените - празник на обичта!






Честит празник и от мъниците на СУ"Железник"!

За първа година отбелязваме празник на обичта и в малък корпус на СУ"Железник". Цяла седмица мъниците изработваха картички и писаха мили послания за учители, съученици, родители и приятели. Кампанията протече под надслов "Красиви думи намери, приятелче зарадвай ти!".
Днес, с неописуемо вълнение, представители на всички класове отвориха кутията и разпределиха красивите послания по класове.
Красивата кутия е предоставена от г-жа Танка Желева, учител по математика в СУ"Железник", а разкошната украса на кутията за поредна година е дело на сръчните ръце на г-жа Севдалина Гълъбова, преподавател по Изобразително изкуство в училището.
Честит празник - който и да изберете, нека има поводи за празнуване!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.