събота, 25 декември 2021 г.

Коледна благотворителна кампания на СУ"Железник" - гр. Стара Загора











 Всяка година ученици, родители, учители и служители на СУ"Железник" даряват средства за различни каузи. Тази година, по предложение на Обществения съвет към училището, бе организирана дарителска кампания в помощ на семействата на децата сираци. В условията на пандемия, за да бъде избегнато струпването на хора и спазени противоепидемичните мерки, членовете на Обществения съвет предложиха да бъде организиран подвижен коледен базар. Учениците ни сами изработиха коледни сувенири и ги продадоха. Отделно бяха предвидени дарителски кутии във всички класове.

Истински Дядо Коледа, придружен от красива малка снежинка посетиха ученици и учители, като ги зарадваха с невероятните коледни украшения.
Събраната сума от 3300 лева бе дарена на семействата и децата в навечерието на Бъдни вечер от г-жа Петя Лазарова, директор на училището и Теодора Кирева - председател на Обществен съвет към СУ"Железник". Към тях добавихме и торбички с лакомства, картички с пожелания и цялата си любов.
Госпожа Петя Лазарова изказва благодарности към всички учители, ученици, родители и служители, хора с големи сърца, които успяха да зарадват децата и семействата им за празника!
Честита Коледа!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.