вторник, 5 октомври 2021 г.

Троен празник за СУ"Железник"!На 5-ти октомври нашето училище празнува 34 години от своето създаване. Най- младото, най-голямо по площ на Балканите и най-красиво училище в града посреща и изпраща своите възпитаници с обич и вълнение всяка година.
На този ден празнува и градът ни, а заедно с него и ние - учителите. Днес е Международен ден на учителя - този, който буди духовете, пали пламъка в очите и сърцата!

Нашите ученици отбелязват този троен празник с различни инициативи. Шестокласниците ни, под ръководството на г-жа Светлана Бакоева, създадоха над 60 информационни книжки, в които ще откриете всички емблематични места за град Стара Загора, важни факти за миналото и настоящето на града. Истински информационни брошури създадоха децата ни и затова ще бъдат дарени на КИЦ - Стара Загора, за да могат да се възползват гражданите или туристите, посещаващи красивия ни град.
Седмокласниците ни, с ръководител госпожа Севдалина Гълъбова, подредиха изложба на свои картини. Те нарисуваха своето училище и различни красиви обекти от града.
Второкласниците на госпожа Верена Кабранова и госпожа Таня Динева работиха по проект "Моята любима Стара Загора" и обединиха в красив постер най-красивите места, символи на града ни.


Честит празник, съграждани, колеги и ученици!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.