четвъртък, 21 ноември 2019 г.

21 ноември - Ден на християнското семейство









Честит празник!
Днес отбелязваме Деня на християнското семейство!
Ученически съветт на СУ"Железник" и малчуганите от група "Дъга" на ДГ"Звездица" избраха днешния празник, за да се забавляват заедно със своите родители.
"Игри на волята" или смях и забава за малки и големи. Като на истински турнир откриването започна с танц на петгодишните мажоретки, които по нищо не отстъпват на големите!
Силно мъжко присъствие - татковците на Антония и Александър - Георги Бозуков и Тихомир Иванов не само се включиха в игрите, но и заеха своето място на страничната линия като съдии. Главен съдия бе треньор Здравко Кашеров от ДФК"Атлетик", който осигури екипите на двете госпожи и всички купи и медали.
Кълбо напред, прескачане на препятствия, носене на топче в лопатка/ никак не е лесно :)/, вкарване на голове, подреждане на пъзел и още много щафетни игри никак не затрудниха двата отбора "Траки" и "Прабългари", но... затрудниха главния съдия и се наложи фотофиниш  Оказа се, че и двата отбора имат равен брой точки и всички получиха купи и медали за отличното си представяне!






На този хубав православен празник се събра семейството на Ученически съвет при СУ"Железник", Стара Загора.
Баба Таня и внучката й Преслава омесиха вкусни содени питки. Леля Надя от училище ни показа тайната на три вида пилешки хапки, а ние сами забъркахме задължителния чеснов сос към тях.
Поканихме и шефа  на нашето семейство - директора на училището г-жа Петя Лазарова.
Направихме си цял спектакъл с песни, танци, късметчета и много смях.
Честит празник! Обичайте се и се подкрепяйте, защото семейството... то просто е всичко!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.