сряда, 23 юни 2021 г.

ПЪРВО МЯСТО ЗА УЧЕНИЧКА НА СУ"ЖЕЛЕЗНИК" В МЕЖДУНАРОДЕН ОНЛАЙН КОНКУРС ЗА РИСУНКА!




На 14 май 2021г. бяха обявени победителите във втория ежегоден международен онлайн конкурс за детска рисунка „Сподели усмивката си“. Ние търпеливо изчакахме да получим грамотите и подаръците си 🙂
Организатор е Общество на съотечествениците и приятели на Русия“Мир“, гр. Крагуевац – Сърбия. Конкурсът е по случай Деня на победата и премина под девиза“Децата не искат война, те просто искат да се смеят, да учат, дружат и танцуват!“. Рисунките с детските послания разкриват свят без война. Участници в конкурса бяха България, Сърбия, Монголия,Русия, Беларус и Йордания.
Международно жури избра рисунката на Александра Мехмедова – 3.А клас от СУ“Железник“ за победител в категория от 7 до 10 години. 23 ученици от начален етап на СУ“Железник“ участваха със своите прекрасни рисунки в конкурса и са единствените от нашата страна! Прекрасната рисунка на Александра се казва „Залез- едно ново начало“.
Днес г-жа Вера Накова, представител на Руски център- Стара Загора, връчи на всички участници грамоти, а г-жа Петя Лазарова – директор на СУ“Железник“, поздрави децата и даде на всеки подарък.
Поздравления за всички участници и много успехи занапред!
Специални благодарности на всички учители ГЦО, които мотивираха децата и събраха рисунките за конкурса!



В линка вижте видео с нашите деца и всички участници.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.